Τρίτη, Οκτωβρίου 10, 2006

Hand/Hook


«Συνήθως φοράω τον γάντζο. Βέβαια προκαλεί περισσότερο τον φόβο παρά την συμπάθεια όταν περπατάω στον δρόμο. Μερικά παιδιά τρέμουν. Οι φίλοι μου, όμως, το έχουν αποδεχτεί. Η Rebekah, που δέχτηκε να με παντρευτεί, βρήκε την επιλογή θρασεία αλλά και κάπως σέξι. Μου έδωσε συμβουλές σχετικά με το ποια ρούχα ταιριάζουν. Το μαύρο ήταν σχεδόν αυτονόητο».


Ο αμερικανός δημοσιογράφος Michael Weisskopf έχασε το δεξί του χέρι στις 10 Δεκεμβρίου 2003 στην Βαγδάτη. Πλέον φοράει ένα τεχνητό πρόσθετο εξάρτημα, που καταλήγει σε έναν γάντζο. Στην φωτογραφία κρατάει με αυτόν το σημειωματάριο με τις τελευταίες λέξεις, που έγραψε ποτέ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

The hand that feeds...

VROXOPOIOS είπε...

the hand that used to fed, trent

Xνούδι είπε...

"κουλάθηκα" με αυτό που διάβασα.

Καλησπέρες με μάτι που γυαλίζει

υγ. Ο lordkostas τι έχει γίνει, μήπως ξέρεις???? Βγάζει τα κλασσικά που βγάζει αν σβήσεις το μπλογκ.

Φιλάκια

numb είπε...

Χνούδι, ο άρχοντας κώστας μου είπε ότι απέσυρε προσωρινά το μπλογκ του, λόγω έλλειψης χρόνου, ελπίζω να επανέρθει δριμύτερος

VROXOPOIOS είπε...

Πιστεύω με κάλυψε ο numb

VROXOPOIOS είπε...

"Έναν χρόνο μετά τον τραυματισμό μου ήξερω πως ποτέ δεν θα μπορούσα να αναπληρώσω αυτά που έχασα. Το γράψιμο, το τένις, τα ερωτικά χάδια, την ελευθερία απο τον πόνο και την επιδεξιότητα. Ακόμη και το να φορέσω μια γραβάτα ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα"

Michael Weisskopf και πάλι.

Υπήρχε αυτό το χέρι Μαρίνα, υπήρχε..

fish eye είπε...

..δυστυχως ..οι αλλαγες στη ζωη μας..δεν ειναι παντα προς το καλυτερο..ποσο σημαντικο ομως οταν μαθαινεις να ζεις μ αυτες

VROXOPOIOS είπε...

Σίγουρα δεν είνα πάντα προς το καλύτερο. Αλλά και αυτό μέσα στην ζωή είναι..

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να «πονάει» πολύ...

VROXOPOIOS είπε...

πιστεύω αφάνταστα...