Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2006

wild horses

Είναι πάνω από 70. Σίγουρα. Η ζέστη φαίνεται να τον ταλαιπωρεί αφάνταστα. Αλλά αυτός απτόητος. Στημένος στην στάση του λεωφορείου, που έρχεται άδειο και του δίνει την ευκαιρία να κάτσει. Αναρωτιέμαι για το που μπορεί να πηγαίνει πρωί-πρωί. Μάλλον σε κανένα καφενείο για να σκοτώσει την ώρα του ή καμιά βόλτα στην Βαρβάκειο. Εκεί πάνε συνήθως για να γεμίσουν την μέρα τους.

Κρατάει μια πλαστική καφέ τσάντα. Βγάζει από μέσα ένα μικρό κόκκινο περιοδικό και αρχίζει να το διαβάζει. Το οπισθόφυλλο έχει διαφήμιση του «Πάμε Στοίχημα». Όπως γυρνάει τις σελίδες βλέπω και το εξώφυλλο: «ΓΚΑΝΙΑΝ».

«Ιππόδρομος Μαρκόπουλου». Διαβάζει για την τρίτη, νομίζω, κούρσα. «Απόσταση 1000 μέτρα». Σημειώνει κάτι νούμερα, βάζει ένα σημαδάκι δίπλα από τον «Νταή», κυκλώνει τον «Ανθεκτικό». Φαίνεται να προβληματίζεται για τον «Πρίαπο». Μάλλον έχει βρει άλλο τρόπο να γεμίζει την μέρα του.

9 σχόλια:

λαθραναγνώστης είπε...

Έχουμε κοινές συνήθειες, έτσι δεν είναι;

VROXOPOIOS είπε...

Προφανώς

;-)

Dead_Poet είπε...

Οπως λεει και ενα παλιο ρεμπετικο τραγουδι:

"Μολογα τα, μολογα τα
τα φραγκα μοιρολογα τα
Τι γινανε μολογα τα
χορταρι για τα αλογατα..."

VROXOPOIOS είπε...

ωραίο!

:-))

takeaguietlife είπε...

αν κύκλωσε τον ανθεκτικό θα έβγαλε καμιά συνταξούλα :-))) οι τύποι που παίζουν ιππόδρομμο είναι πιο πιστοί και από την πηνελόπη...είναι πάντα στις επάλξεις.

Ανώνυμος είπε...

Here are some links that I believe will be interested

Ανώνυμος είπε...

I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Ανώνυμος είπε...

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»

Ανώνυμος είπε...

Enjoyed a lot! film editing classes