Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2006

pain and pleasure


Το εξώφυλλο της σημερινής Athens Voice είναι αφιερωμένο «στα καλύτερα sex shops του κέντρου». Μέσα φιλοξενείται σχετικό δισέλιδο άρθρο. Ανάλογο θέμα φιλοξενεί και η σημερινή LifO. «Kinky Love στο Κουκλάκι» το τιτλοφορεί.

Αφήνοντας κατά μέρος την «αβάσταχτη πρωτοτυπία» των free press εντύπων παρατηρώ ότι με σεξουαλικά «παιχνίδια» σαδομαζοχιστικής υφής ασχολείται και το The Zero Years, η νέα ταινία του Νίκου Νικολαίδη, που βγαίνει σήμερα στις αίθουσες. Αν πάλι πιστέψω τα λεγόμενα του Δημήτρη Κανελλόπουλου, στο The Other Side του avopolis, το Mad δεν θέλει να παίξει το νέο βιντεοκλίπ της Σάννυς Μπαλτζή γιατί το τελευταίο παρουσιάζει ανάλογες σκηνές.

Όλα αυτά μου θυμίζουν ένα βράδυ πριν από πέντε-έξι χρόνια. Μαζί με έναν καλό φίλο σκοτώναμε την φοιτητική μας ανία σε κάποιο μπαράκι του κέντρου. Βγαίνοντας έξω, ελαφρά ζαλισμένοι, την προσοχή μας τράβηξε ένα χαρτί κολλημένο στον απέναντι τοίχο. «Ζητούνται κοπέλες για S/M-6945….» έγραφε. Αρχικά απορήσαμε με το θράσος εκείνου του ανθρώπου, ο οποίος -σε δημόσιο μέρος- ζήταγε kinky παιχνίδια με τόσο απροκάλυπτο τρόπο. Εν τέλει καταλήξαμε πως επρόκειτο για κάποια κακόγουστη φάρσα. Κάποιος δούλευε τον κολλητό του, κάποιος-α έπαιρνε εκδίκηση από τον/την πρώην του.

Την επόμενη μέρα και αρκετά πιο νηφάλιοι συνειδητοποιήσαμε πως τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά από αυτό, που είχαμε φτιάξει στο μυαλό μας. Το χαρτί απλά ζήταγε Κοπέλες για Super Market!!

Υγ. Σήμερα το βράδυ ο δρόμος, μάλλον, θα με βγάλει ξανά στο ίδιο μπαράκι. Ελπίζω οι αγγελίες στον τοίχο να μην είναι πάλι διφορούμενες!

3 σχόλια:

Ranex είπε...

zitountai theates tou kainouriou blog mou με φωτογραφιες M/F.
:)

VROXOPOIOS είπε...

Το είδα!Πολύ καλό!

Ranex είπε...

:))) elega den tha to katalaveis :)
ade pote tha ksanakanoun eimai fanatiki... :S