Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2006

«Κουμπωμένες» «βρώμικες» πριγκίπισσες

Το Gagarin παλαιότερα ήταν για κάποιο φεγγάρι τσοντοσινεμά. «Τρεις ταινίες super sex – Η αίθουσα κλιματίζεται». Μου του έχουν πει κάτι μεγαλύτεροι φίλοι μου και τους εμπιστεύομαι. Είναι (απολύτως) τέτοιοι τύποι.

Με τις Dirty Princess ο χώρος θυμήθηκε κάτι από τις παλιές του δόξες. Δυο γκομενάκια με ελάχιστα ρούχα, φιλιούνται στο στόμα και τρέχουν πάνω-κάτω στην σκηνή, ενώ από πίσω ένας dj στέλνει electroclash κύματα στο κοινό. Η οθόνη παίζει βιντεάκια σεξουαλικού περιεχομένου και η μία από τις τραγουδίστριες πετάει το κόκκινο στριγκάκι της στον κόσμο αποχωρώντας. To ο.s.t. της παρακμής.

Στο διάλειμμα παρατηρώ τον κόσμο και αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς έχουν πληρώσει είσοδο. Σίγουρα όχι εμείς και σίγουρα όχι και οι security του Gagarin, που σιγά-σιγά βγαίνουν προς τα έξω αφού απόλαυσαν το «θέαμα». Μάλλον, ούτε και η ομάδα του Underworld, που προφανώς κάνει προθέρμανση για το σημερινό Torture Garden.

Τις σκέψεις μου διακόπτουν οι Chicks on Speed, που ανεβαίνουν στην σκηνή φορώντας κάτι περίεργα ρούχα δικής τους, μάλλον, δημιουργίας. Οι τρεις κοπελίτσες αγωνίζονται να φανούν εκκεντρικές αλλά ότι και να κάνουν δεν μπορούν να ανταγωνιστούν κάποια από τα μέλη του ακροατηρίου. Για τα κυβικά μου, πάντως, αποδεικνύονται πολύ avant-garde και μετά από ένα τραγούδι που επαναλαμβάνει συνεχώς τον στίχο «We want plastic surgery» θυμάμαι τις δημοκρατικές μου συνήθειες. «Φύγαμε» ανακοινώνω.

Η βραδιά τελειώνει μερικές ώρες αργότερα. Η συναυλία έγινε, η ημερομηνία άλλαξε. Ο κόσμος ήρθε μια μέρα πιο κοντά στην οριστική καταστροφή του. Ένα βράδυ σαν όλα τα άλλα.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και συναυλία και τσόντα λοιπόν. 2 σε 1!

μια χαρά

Ανώνυμος είπε...

έτσι μπαίνεις ρε φίλε σε όλες αυτές τις συναυλίες;

ωραίος!

VROXOPOIOS είπε...

@porn & music:

κάπως έτσι...είχε πάντως ενδιαφέρον.

@tzaba man:

μόνο σε αυτές που είμαι τυχερός και σε διαβεβαιώ πως είναι μια μικρή μειοψηφία. δυστυχώς οι εταιρείες συναυλιών μου τα τρώνε χοντρά!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ !! ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ?

ειναι απο τα πρωτα που μας μαθενει ο μπαμπας και η μαμα μετα την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ !!!!!!!

VROXOPOIOS είπε...

σωστός ο πιτσιρικάς!!!!!!!!!!!!!!!

VROXOPOIOS είπε...

http://www.avopolis.gr/live/default.asp?ID=750

http://www.enet.gr/online/online_hprint?q=DIRTY+PRINCESS&a=&id=12534124

2 ακόμη ματιές...