Δευτέρα, Απριλίου 03, 2006

Αν όλα τα άλλα αποτύχουν...


Αν όλα τα άλλα αποτύχουν, νομίζω πως έχω ήδη βρεί την τέλεια εναλλακτική λύση. Αν όλα τα άλλα αποτύχουν θα πάρω την βαλίτσα μου και θα πάω να γίνω μπάτσος στα Barbados. Το σημερινό «Ε» περιγράφει μια ειδυλλιακή –για μένα- κατάσταση.

Οι ετήσιες αποδοχές κυμαίνονται μεταξύ 14.500 και 22.000 ευρώ. Άσε που αν το μέρος είναι ακόμη όπως το βρήκανε οι Happy Mondays το 1992, όλο και κάτι θα μπορείς να βγάλεις προσποιούμενος πως δεν βλέπεις το κρακ, που θα κυκλοφορεί από δώ κι από κει.

Από την άλλη, δεν θα έχεις και σχεδόν τίποτα να κάνεις. Όπως αναφέρει το άρθρο, το μεγαλύτερο άγχος σου θα είναι «κάτι αλητάκια που πάνε να κλέψουν κανένα τουρίστα». Κι εγώ ούτε που θα ασχολούμαι μαζί τους. Στο κάτω-κάτω, φαντάζομαι πως οι τουρίστες στα Barbados δεν θα είναι και οι πιο φτωχοί άνθρωποι του κόσμου.

Το μειονέκτημα, λέει το «Ε», είναι η πλήξη. Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν θα μπορέσεις να βρεις έναν τρόπο να την σκοτώσεις. Στα Barbados θα είσαι διάολε! Αυτό αυτομάτως ακυρώνει, ακόμη, και το μεγαλύτερο μειονέκτημα της συγκεκριμένης δουλειάς: το ότι θα είσαι μπάτσος.

Το μόνο που μου μένει, λοιπόν, είναι να ανακαλύψω, που θα πρέπει να καταθέσω την σχετική αίτηση.

Κι αν κάποιο βύσμα, λόγω εντοπιότητας, μου φάει την δουλειά, υπάρχει κι εκείνη η θέση του φαροφύλακα στους Αντιπάξους.

2 σχόλια:

Solitary Man είπε...

Ama den poulhsw ton pinaka mou, eimai mesa...

VROXOPOIOS είπε...

Ψήσου!