Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2008

Clerks



Κάθε φορά τα ίδια. Το ίδιο αίσθημα. Κάθε φορά που τελειώνει η άδεια, κάθε φορά που πλησιάζει η ώρα της επιστροφής στο στρατόπεδο, στο τέλος κάθε εξόδου. Κάτι σαν αυτό που νιώθουν οι Clerks. Παγιδευμένος σ’ ένα μέρος που ναι μεν δεν μισείς αλλά που ούτε κατά διάνοια δεν μπορείς να πεις πως αγαπάς.

Το χειρότερο δε είναι πως δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα. Δεν είναι στο χέρι σου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις.

4 μηνάκια ακόμη Silent Bob

12 σχόλια:

VROXOPOIOS είπε...

Ps.πλάκα είχε το 2, αλλά προτιμώ το πρώτο….

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Κουραγιο...Θα περασει!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή δύναμη, θα περάσουν οι μήνες και δεν θα το καταλάβεις, παρ'όλα αυτά θα τους νιώσεις και στο πετσί σου ταυτόχρονα! Πως γίνεται αυτό μη με ρωτήσεις, αλλά αυτό συμβαίνει σε μένα σε περιόδους αναμονής. Δεν περνάνε οι ώρες/μέρες, και όταν περνάνε συνειδητοποιώ πως πέρασαν γρήορα! Κουλό ε; Τέλοσπάντων, κουράγιο εύχομαι και υπομονή!

ladybug είπε...

Το 2 δεν το είδα, το 1ο πάντως μου άρεσε πολύ.
Καλή χρονιά.:)

Pastaflora είπε...

είναι αυτό που λέμε "τον έφαγες το γαϊδάρο και έμεινε η ουρά"...
Θα δεις πώς θα περάσει ο καιρός και δεν θα το καταλάβεις!

Bitch Girl είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Bitch Girl είπε...

στο 2 η αποκάλυψη ήταν ο Elias κ τα trolls του :)αλλά το πρώτο είναι για μένα καλύτερο κ ψιλοαπογοήτευση το Jay and Silent Bob Strike Back, όσο για το άλλο θέμα αγάντα που έλεγε κ η γιαγιά μου ;)

οι σκιές μιλάν είπε...

4 μήνες;; Για βγάλε και την άδεια απολύσεως, βγάλε και το υπόλοιπο της κανονικής άδειας... πόσες μένουν; Καμμιά εκατοστή μέρες;

Σε λίγο καιρό θα παίζουμε Σκραμπλ στα Εξάρχεια, θα επιτρέπονται μόνο λέξεις της φανταροδιαλέκτου και θα δείς πως η "Ροζαλία" ξαφνικά θα βγαίνει λέξη τριπλής αξίας με 144 βαθμούς!
;)

+Ο καιρός γαρ εγγύς+

rip1708 είπε...

ειναι αδικο να λες οτι δεν κανεις τιποτα..εχεις τοσο ΑΠΕΙΡΟ χρονο για να σκεφτεις..

osela είπε...

ο χρόνος είναι με το μέρος σου κι αυτό δεν μπορεί παρα να είναι ευχάριστο. διάβασε κανα βιβλίο. Ή γράψε ένα!

VROXOPOIOS είπε...

@everyone:

δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με ευχαριστεί να βλέπω τα σχόλια σας. το δυστύχημα, όμως, είναι πως αν και όντως διαθέτω ΑΠΕΙΡΟ χρόνο μέσα στο στρατόπεδο, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και κατά τις εξόδους. Συνήθως τρέχω πανικόβλητος...

107 μέρες ακόμη..

Μετά θα απαντάω σε κάθε σχόλιο ξεχωριστά...

VROXOPOIOS είπε...

;-)